Elsevier Weekblad

Met veel plezier en ‘drive’ werkte ik tijdens de zomer van 2016 als stagiair bij de afdeling economie van Elsevier (nu Elsevier Weekblad, toen nog gewoon Elsevier). In die tijd heb ik ontzettend veel geleerd over het selecteren van economisch nieuws, schrijven voor een specifieke doelgroep, onderzoek doen en me onderwerpen snel eigen maken. Ook focuste ik me op het verbeteren en versnellen van mijn schrijfproces, en de manier waarop ik mijn verhalen pitchte.

Dat heb ik allemaal bereikt, en daarnaast heb ik ook met veel plezier de volgende verhalen gemaakt:

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s